Circular economy & procurement experts

  • PRP inkooptool

terug naar home

PRP® circular e-procurement

circulair inkopen en aanbesteden  | circulariteit meten en vergelijken | circulair beheren

Met PRP® e-procurement wordt circulair inkopen zo makkelijk mogelijk gemaakt. De afbeelding-gestuurde interface is gebruiksvriendelijk waardoor het werken met de tool intuïtief wordt en geen technische kennis vereist is. PRP® circular e-procurement is ontwikkeld voor elk product en voor elk project of werk. Van marktconsultatie tot oplevering.

Circulair inkopen met PRP® e-procurement geeft een sluitend overzicht van alle inkooptrajecten, van alle leveringen, van alle producten, van alle contracten, onderhouds- en schoonmaak-voorschriften en een sluitend inzicht in alle afvalstromen.

De ReNtry® module voor het meten van circulariteit maakt een objectief en eerlijk vergelijk mogelijk. De module maakt invoeren eenvoudig en geeft een wetenschappelijk resultaat. Met de module voor beheer worden alle aspecten in de gebruiksfase gemonitord. Daadwerkelijk voorkomen van afval wordt geborgd met terugname-garantie en het geïntegreerde track & trace systeem.

In de  database van PRP® e-procurement worden alle ingevoerde gegevens automatisch opgeslagen om met een druk op de knop weer op te vragen voor andere inkooptrajecten analyses en benchmarking. Hierdoor is PRP® e-procurement uitermate geschikt voor organisaties, leveranciers en producenten bij het circulair ontwikkelen van producten, projecten, werken en bijbehorende processen.

PRP® circular e-procurement is gebaseerd op uitsluitend feiten en genereert de mogelijkheid om daadwerkelijk een circulaire economie te realiseren. De mogelijkheden zijn uitgebreid.

6 features uitgelicht

circulair NIVEAU

circulair NIVEAU

Kies zelf gewenste niveau circulair inkopen en sluit naadloos aan bij de doelgroep met de Matrix® module.

Lees meer

circulaire CRITERIA

circulaire CRITERIA

De concrete heldere criteria van de Matrix® module is geschikt voor elke inkoop, elk project, product of werk. Elk criterium is compleet met verificatie eisen.

Lees meer

circulair METEN

circulair METEN

Op feiten gebaseerde resultaten met ReNtry® module. Helder en eenduidig - iedereen moet het kunnen. Wetenschappelijke grondslag.

Lees meer

circulair VERGELIJKEN

circulair VERGELIJKEN

Verifieerbare objectieve inkoop door vergelijken met de ReNtry® module.

Lees meer

grondstoffen BEHOUDEN

grondstoffen BEHOUDEN

Daadwerkelijk grondstoffen behouden. Contractuele terugname garantie. Geïntegreerde borging van recycling.

Lees meer

circulair BEHEER

circulair BEHEER

Beheer tijdens gebruiksfase. Geïntegreerd Track and Trace systeem. Uitleen module.

Lees meer